Psychische klachten rondom zwangerschap en bevalling

In de periode rondom zwanger worden, zwanger zijn, de bevalling en de eerste jaren van het ouderschap verandert er ontzettend veel in je leven. Deze ingrijpende ervaringen kunnen dan ook hele diverse en overweldigende emoties teweegbrengen, van trots, intens geluk en blijdschap tot verdriet, angst, somberheid, schuldgevoelens en onzekerheid. Wanneer je een roze wolk verwachtte te ervaren maar die vervolgens ver te zoeken is, kun je je hierin erg alleen voelen.

Psychische klachten komen echter heel vaak voor in deze fase van het leven; bij één op de vijf vrouwen en één op de twintig mannen. Het moeten wennen aan de veranderingen in je leven is heel normaal, maar wanneer je dusdanig uit balans raakt dat je hier zelf niet uit komt is het goed om hulp te vragen. Hiervoor ben je bij Eva op de juiste plek.

Eva heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van psychischie klachten rondom zwangerschap, bevalling en het vroege ouderschap. Zij heeft hier een apart onderdeel van de praktijk opgericht; EVE Psychologie
Voor meer informatie over de behandelmogelijkheden en om je aan te melden ga je naar www.evepsychologie.nl